Objavljeno v

Prejela si PAKETEK presenečenja

Draga moja, tako izjemno ponosna sem nate!

Res, to je noro in to se ne zgodi vsak dan!!! Iskreno povedano, sploh ne znam opisati tega posebnega občutka zadovoljstva in sreče, saj sem prejela toliko ČUDOVITIH sporočil! Je med njimi tudi tvoj? To veš samo TI! Če pa zgodbe slučajno ne poznaš, se pa razlog za ta sporočila se skriva >>TUKAJ<<

Resnično, ponosna sem na vse, ponosna sem nate, če si dvignila svojo rit, mi napisala sporočilo in povedala, da obstajaš in da nisi samo ena izmed mnogih v množici.

Tako je v moj kaslc priletelo zelo VELIKO sporočil in ker te imam neskončno rada in ker si to zaslužiš, sem se takrat odločila nekaj neverjetnega. Odločila sem se, da bom obdarila kar 24 punc, ki pa so že prejele vsaka svoj paketek z VELIKO presenečenji! Kaj točno se je skrivalo v njih, pa izveš v nadaljevanju, kjer je vsaka izmed njih zapisala svoje občutke, ko je prejela svoj paketek presenečenja.

Mojca G.
Ojla, dobila sem paketek. In darilni bon. Hvala, hvala, hvala. Lepo, zelo…
Uspešno še naprej, Mojca

01_Mojca G.
Mateja J.
02_Mateja J.
Nika L.
Draga Tjaša…danes me ne v nabiralniku čakalo lepo presenečenje…tvoje zlate roke so mi naredile najlepše uhane….res ti hvala!!! Z veseljem jih bom nosila…Hvala

03_Nika L.
Barbara V.
Ja res, verižica je moderna in bo šla zelo k črnim oblačilom. Imate zelo zanimiv in prepoznaven stil. Uhani bojo za mamo in so super, to bo čudovito darilo za novo leto. Oblikujete z občutkom, imate super ideje ter ste izvirni, vse to odlikuje vaše oblikovanje izdelkov. Še enkrat hvala, Barbara

04_Barbara V.
Tjaša V.
Najlepša hvala za paketek, sem ful vesela, točno take barve so mi všeč! Pa še miniji, ki jih nosim vsak dan in jih nimam nikoli preveč. Super! Pa še darilni bon… Letos mi ne bo treba dvakrat razmisliti, kaj podariti za praznike (če ne drugim pa lahko vsaj sebe malo razvajam) ;) Še enkrat hvala in ostani še naprej tako krasna in srčna oseba! Tjaša

05_Tjaša V.
Mateja V.
Tjasa… prejela sem paketek… Hvala ti iz srca za pozornost, ki si jo tako nesebično izkazala mnogim od nas. Tjasa… dobro, se z dobrim vrača. Komaj čakam na kakšen izhod, da se bom lahko polepšala s tvojimi izdelki… Še enkrat hvala… Kuponček bom pa pokoristila za svoj rojstni dan… Lepo se imej in se naprej uživaj v svetu umetnin…

06_Mateja V.
Hana
Ker si se TAKKKOOOO zelo potrudila in mi ne le polepšala dan ampak vse naslednje dni, ko bom lahko v tem kompletku paradirala naokoli!! Ko sem sla po pošto, prišla domov in vse začela odpirat. In ko sem odprla škatlico, je bila moja reakcija naslednja: “pa kaj si resen!!?! Glej kaj mi je poslala!!! Waaaaaa!!!” Moj me je samo debelo gledal in si mislil bogve kaj (saj me je že vajen) ? . HVALA, HVALA in še enkrat HVALA!!! Take geste se nisem doživela. Kapo dol. Upam, da bo tvoje ustvarjanje šibalo dalje in da te bo popeljalo v nove dimenzije, ki te bodo napolnile s srečo in zadovoljstvom!

07_Hana
Karmen O.
Tvojega darila sem bila zelo vesela in sem komaj čakala, da ga odprem. Ogrlica in uhani so čudoviti in jih bom z navdušenjem nosila. Bodi ustvarjalna še naprej! Karmen

08_Karmen O.
Lenna
Draga Tjaša! Najlepša hvala za čudovit paketek <3  Res si se potrudila in mi polepšala dan:) Uhančke bom z veseljem nosila. Še enkrat hvala in še naprej ustvarjaj za nas:) Lenna

09_Lenna
Nastja >> preberi VEČ.. <<
Danes mi je poštar prinesel tvoj težko pričakovani nakit.
Mogoče nekatere tvoje stranke ne opazijo embalaže saj jim je bolj pomembna vsebina. Jest sm jo. Lepa, lična ter povsod je tvoj pečat. Všeč so mi ti mali kartončki, kjer so pripeti uhančki/verižica. Kajti, ko si začela ustvarjat sem nakit dobila v majhnih vrečkah in že tu je razlika več kot očitna.

In ko sem razmišljala kaj bi jest morda dodala, sm pomislila….vizitka mi manjka. Med puncami itak hitro pride debata o nakitu in z veseljem bi jo posredovala naprej. In evo….tudi na to si mislila. Vizitka je priložena :) In posredovala jo bom naprej kajti dober glas seže v deveto vas.

Kar se pa tiče same vsebine pa itak top nakit! Da o razliki med nekoč in danes sploh ne izgubljam besed. Tisti nakit, ki ga imam je kljub dolgim pretečenim letom tak kot nov in se vidi, da si že takrat uporabljala trpežen in kvaliteten material. Sploh ne dvomim da mi zdajšen ne bi zdržal dolga leta.

In potem vidim še darilni bon! In si rečem oooo shit neee… problem, dilema….kaj izbrati v taki poplavi izdelkov če bi pa človek kar vse kupil? Pismo – lepa gesta. Doda svojo noto. Predvsem mi je lep prvi del. Kajti tega se marsikdo ne zaveda.

Da ne bom napisala celega eseja bi samo še dodala:
Veš kdo si. Veš kako dolgo pot si prehodila da si prišla do tega kar si danes in kar imaš. Zagotovo so bili tudi padci. Naj ti padci ne jemljejo moči in jih vzemi kot izziv v življenju. Želim ti lepo, ravno pot brez padcev. Delaj to kar te veseli in uživaj. Me pa bomo s ponosom nosile tvoj nakit :)

10_Nastja
Monika Ž.
Pozdravljena… iz Dunaja smo prišli vsi zmatrani, vsega je bilo preveč… nato pa zagledam paketek☺ waw… hvala, hvala, hvala… ful lepo, unikatno, čudovito… vesela ful☺ bom nosila z največjim veseljem… danes pošiljam slikico nakita… ob priliki pošljem tudi nakit na modelu☺ res hvala za vsa presenečenja v paketku… dobro se z dobrim vrača.

11_Monika
Barbara Ž.
Pozdravljena Tjaša! Danes sem dobila paketek. Tako kot jaz sta tudi moja otročka komaj čakala, da ga odprem. Takoj, ko smo videli verižico, je moja hči rekla : “A te ta gospa pozna? Mami, to je pa čist v tvojem stilu.” Verižica je res čudovita in res narejena kot bi jo jaz naročila. Pa poleg darila si dala še bon…to je res preveč. Bon bom sigurno uporabila, saj imaš res veliko čudovitega nakita. Najlepša hvala za darilo in verjamem, da tudi tebe čaka kakšno presenečenje ?
Lepo bodi, Barbara

Vesna M.
Lepo presenečenje in zelo lepe besede… Hvala, da si mi polepšala dan. Si super ustvarjalka, in kot dokazuješ tudi z dejanji, zelo dobra in prijazna oseba. Hvala ti!

12_Vesna M.
Metka J.
Živio Tjaša! Hvala za uhančke, so čudoviti, danes jih že imam. Imam dve hčeri, sigurno bodo v uporabi. Res hvala, malokdaj dobim kakšno tako lepo darilce, mi veliko pomeni. Želim ti, da bi ustvarila še veliko lepih stvari. Pozdrav, Metka

Lea V.
Pozdravljena Tjaša! Danes sem dobila tvoj paketek in kaj več naj rečem kot woooooow ??? Uhančki so res prečudoviti in komaj čakam da jih bom nosila. Popolnoma se strinjam s tem kar si sama napisala zraven, da je v vsakem kosu nakita delček tebe in veliko tvojega časa in to je tisto kar daje unikatnim izdelkom veliko vrednost. Najlepša hvala še enkrat.

13_Lea V.

Tanja Š.
Draga Tjaša, ko sem danes prišla iz službe, me je doma čakalo lepo presenečenje. Prejeto darilo je super:). Barve kot, da bi vedela, ravno zame. Še enkrat hvala in držim pesti za čim več ustvarjalnih idej:). Še enkrat hvala in lep pozdrav, Tanja

14_Tanja Š.

Sonja D.
Hvalaa za prelepo presenečanje!!! Uhančki so mi zeloo všeč in jih bom z veseljem nosila!!!! ? Hvala za tudi za darilni bon in za tako lepo napisano!! ? Aja, pa zelo lepo zapakirano!

15_Sonja D.

Polona H.
Uglavnem čudno se sliši ampak ka si ti ja nora že enega para uhanov bi bila vesela ne pa kr dva me je skor na rit vrgl,ne veš kak si me razveselila res sem bila ful vesela neon-roza uhančkov in rdeča-črna kombinacija res TOP,mislim da je malo ljudi takšnih kot si ti da nežnejši spol takole obdari-sej še ni december, pa še hvala za darilni bon,Tjaša res si unikat pravo ime si izbrala,hvala ti še stokrat in hvala iz srca res si zlata, hvalaaaaaaaaa, aja pa pri pakiranju se tud zelo potrudiš oziroma preveč, vem da moraš tudi ti škatlice,kuverte….kupit, super si res!

Lidija B.
Spoštovana, iz srca se zahvaljujem za uhančke in krasno delo.

Drage moje punce, še enrkat najlepša HVALA iz srca!