Objavljeno v

Tisto, čemur namenjaš pozornost, se množi

Včasih se mi zdi, da sanjam, potem pridejo trenutki, ko ne vem, kje se me drži glava, ampak na koncu se zavem, da je vse tako kot mora biti. Vzponi in padci so del mojega življenja, a vem, da za vsakim dežjem posije sonce. In ko svojo energijo usmerim v tisto, kar si močno želim, se mi tudi uresničuje in množi.

V soboto sem preživela en ČUDOVIT dan, ko sem svoje izdelke odpeljala na novo lokacijo.  To sodelovanje in nova javna predstavitev je zame nov dokaz, da zmorem in da sem na pravi poti, to je tudi nov kamenček v mojem ustvarjalnem mozaiku.

Vse skupaj se je začelo že lani, ko sem si rekla: » Joj, kje je šele mesec februar.« Sedaj vem, da je ta mesec kot naročen zame, saj bo nekaj posebnega. To bo ČUDOVIT mesec, ko bo myunikat praznoval PRVI rojstni dan, prihaja dan zaljubljenih, prihaja valentinovo in seveda, z največjim veseljem ti sporočam, da ti bodo cel mesec v trgovini Rayher v Ljubljani na voljo moji izdelki, kjer si jih lahko ogledaš v živo in jih tam tudi kupiš. To je tudi razlog, da so zaloge v moji e-trgovini malo zmanjšane, ampak že delam nove izdelke, ki ti jih pokažem kmalu.
Nekaj utrinkov od sobotnega dne, ko sem postavljala razstavni prostor, pa v nadaljevanju…

myunikat_Tjasa Vodeb_Rayher_06

myunikat_Tjasa Vodeb_Rayher_05

myunikat_Tjasa Vodeb_Rayher_04

myunikat_Tjasa Vodeb_Rayher_03

myunikat_Tjasa Vodeb_Rayher_02

myunikat_Tjasa Vodeb_Rayher_01

foto: osebni arhiv