Objavljeno v

Ustvarjalka ~ PIKIRIKI, same lepe stvari

Na vsakem koraku je že moč zaslediti, da prihaja pomlad, da prihajajo barve in da prihaja velika doza sončka. Preden pa se zima dokončno poslovi, ti moram razkriti moje MUST have dodatke, brez katerih letošnje zime nisem mogla preživeti. To sta najbolj TOP, HUDI, ODŠTEKANI, UNIKATNI in DRUGAČNI PIKIRIKI kapici iz Merino volne! Seveda lahko pri njej najdeš tudi kapice, šale, trake iz popolnoma navadne volne, a mene osebno je Merino bolj prepričala.

Myunikat_Pikiriki

A preden sta zgornji dve kapici našli pot to mene, sem imela dve podobni doma že od lani, a ker sta bili preveč dolgočasi, je Pikiriki poskrbela, da sta tudi ti dve dobili svojo piko na i! Ko sem jih prejela nazaj, sem bila čisto NAVDUŠENA!!! >> A nista kjut?

Myunikat_Pikiriki

Jaaa, vse te štiri TOP, HUDE, ODŠTEKANE, UNIKATNE in DRUGAČNE kape so bile del mojih zimskih stylingov.

Myunikat

Myunikat

Čeprav si večino stvari naredim sama, saj želim, da sem unikatna in drugačna od vseh ostalih, pa sem se zaljubila v kar nekaj odličnih slovenskih ustvarjalk in ustvarjalcev, saj zelo cenim tudi njihovo delo in kreativnost. Tako ti danes predstavljam eno izmed svojih najljubših ustvarjalk in SUPER osebo, od katere pa se pri meni najde že cela zbirka izdelkov (pokukaj na sliki v nadaljevanju). Seveda vsakega izmed njih z največjim veseljem in ponosom tudi nosim.

Myunikat

Myunikat

To je >>PIKIRKI<<, ki ima same lepe in kjut stvari, ter o njih pravi:

LEPE STVARI – srčkano.unikatno.lepo.izrezano.nalepljeno.naravno.zavozlano.barvano.puhasto.kvačkano.okroglo.pikasto.zavito. filcano.prtičkano.mehko.in na drug način prisrčno ustvarjen NAKIT.  Ampak, ker besede niso dovolj, naj ti več povedno same slike v nadaljevanju…

Myunikat_Pikiriki_03

Myunikat_Pikiriki_04

Myunikat_Pikiriki_05

Myunikat_Pikiriki_06

Myunikat_Pikiriki_08

Myunikat_Pikiriki_09

Jaz sem se zaljubila, pa TI?

Si se že kdaj vprašala, koliko časa, volje in potrpljenja potrebuješ za vse te male »bombončke« in koliko ljubezni premoreš, da vse to sestaviš v čarobne kombinacije?

Myunikat_Pikiriki_10

Zelo, zelo VELIKO!!! Pikiriki spremljam že dolgo časa in VEDNO znova me s svojimi kreacijami preseneti. Itak bi imela vse, saj so nekaj posebnega! V njih čutim ljubezen, nežnost, dušo, življenje, veselje, srečo… In ker sama dobro vem, koliko truda je v ozadju, kaj vse je potrebno narediti, da izdelek narediš, poslikaš, predstaviš – da se TI vanj zaljubiš, ga nato zapakiraš in odpošlješ, še toliko bolj spoštujem in cenim delo vseh nas ustvarjalcev.

Kaj pa je VREDNOST vsega tega?

Tvoje zadovoljstvo, tvoje navdušenje, tvoja sreča, tvoj nasmeh, tvoj sijaj v očeh,… Vse TO in še mnogo več! A najbolj je pomembno, da TI s PONOSOM nosiš moj, njen ali kateri koli drug unikaten izdelek!!!  

Če PIKIRIKI še ne poznaš, lahko njen svet skupaj z mano odkrivaš  >> TUKAJ <<

Foto: osebni arhiv Myunikat in Pikiriki