Objavljeno v

Želim biti drugačna, kaj pa ti?

Ta zgodba je nekaj posebnega, saj se je začela že pred letom, pa čeprav takrat nisem čutila te posebne energije, ki jo čutim danes. Sedaj vem, da je to zato, ker sem v tem letu gradila sebe in svojo zgodbo in ko pride pravi čas, ti življenje z razlogom dostavlja čudovite in posebne ljudi.

Ko sem se lani odločila, da sledim sebi in svojim sanjam, sem to začela oddajati tudi navzven in to je začutila tudi moja okolica. Nekateri so se me ustrašili in tako odšli iz mojega življenja, nekateri pa so sledili meni in moji preobrazbi, ki mi vsak dan znova daje potrditev, da sem na pravem mestu in med pravimi ljudmi.

Še posebej zadnje tedne, ko sem čas namenila sebi, različnim izobraževanjem in temu, da se skozi mojo zgodbo pokažem svetu in mu dam posebno vrednost, saj sem bila na ta čarobni svet poslana z razlogom. Mogoče se ti zdi, da pretiravam, vendar ne, zgolj sledim svojim sanjam in si upam javno priznati, kaj si želim in kaj so moje sanje, saj če je možno v domišljiji, je možno tudi v realnosti in kar oddajaš, to se ti vrne. Verjemi, dolgo časa nisem verjela v to, ampak sedaj vem, da je to resnično, ker se mi stvari postavljajo tja, kamor morajo. In to kar počnem danes, počnem z največjim veseljem in vso svojo ljubeznijo, ki jo premorem.

Pa vendar. Prišla sem do trenutka, ko sem morala kljub vsemu narediti korak naprej in prišla do osebe, ki mi je dala novo lekcijo v mojem življenju. Dolgo časa sem bila ena izmed mnogih, ki je sledila ostalim ljudem, ki niso poznali vrednote, kako ceniti sebe in se postaviti na prvo mesto, sedaj pa sem se odločila za spremembo in želim ti pokazati, da je to možno, brez izgovorov.

Včeraj sem se tako udeležila delavnice Spremenite svojo strast v poslovni uspeh, v hotelu Radisson Blu Plaza v Ljubljani, ki mi je dala tisto, kar sem zadnje dni iskala. Nisem se zavedala, da me čaka tako čudovito popoldne. Špelca mi je dala novo moč, da svetu pokažem, kdo sem jaz in da si upam. Čeprav vem, da bom morala narediti še ogromno na sebi, si to upam priznati. Nočem biti ena izmed mnogih, ampak hočem biti Tjaša Vodeb, ki deli svojo pozitivno energijo med ljudi. Z izdelki, ki jih izdelujem, ti to tudi podarjam. Izdelki, ki jih delam, niso zgolj navadni izdelki, ampak so nekaj več, saj je v njih moja duša in moja ljubezen do tega, kar najraje počnem. Izdelki to energijo oddajajo in ti tako lepšajo dan, zato morajo biti prisotni v tvojem življenju, če želiš to doživeti.

Vsak dan sem bolj prepričana v svojo vrednost in v to, kar lahko dam svetu. Vem, da se tukaj moja zgodba šele začenja in vem, da grem lahko samo še navzgor… pomembno je samo, da sledim sebi in svojim notranjim občutkom, ki me ne varajo in me dostavljajo na prava mesta.

Bogatejša sem tudi za Špelino knjigico (40 dni za obilje: Dvignite finančno vibracijo in postavite svojo vrednost!), ki jo bom z velikim veseljem in zanimanjem prebrala.

Špelca Morojna, HVALA za nov, velik korak v mojem življenju!