Unikatna verižica ROSES | rdeča-črna

20,00 

Unikatna verižica ROSES v rdeči in črni barvi. Namenjeni je TEBI, ki imaš rada daljše verižice z obeskom ravnih linij in potiskom vrtnic. Ker je v kombinaciji dveh barv, se odlično dopolnjuje k tvojim večbarvnim, kot tudi enobarvnim stylingom, saj pri vsakem izmed njih poskrbi za njegovo piko na i.

Ker je verižica del ROSES kolekcije, lahko prejmeš izdelek, ki ima malenkost drugačen potisk vrtnic, saj je ročno izdelan iz FIMO mase in potiskan z barvo.

Ideja za unikatno darilo
Izdelek je zapakiran v prikupne in ročno potiskane, natur škatlice, ki so odlična ideja tudi za unikatno darilo.

Na zalogi

Opis

 • BARVA in MATERIAL unikatne verižice
  – črna in rdeča barva
  – ročno je izdelana iz FIMO mase in potiskana z barvo, ima mat efekt/teksturo na zadnji strani.
  – črna ketnca je brez niklja
 • VELIKOST unikatne verižice
  – obeska iz Fimo mase pribl. 7,5 cm × 4 cm
 • DOLŽINA unikatne verižice
  e-vodic (slika): dolžina celotne verižice 74 cm (Merjena je notranja stran verižice, ki pride ob vratu – brez obeska. Po želji jo lahko tudi podaljšam/skrajšam.)
 • VZDRŽEVANJE unikatne verižice
  Izdelek lahko nežno obrišemo z vlažno krpo. Ne umivamo ga pod vodo. Pazimo, da ne pride v stik s parfumom, saj se lahko masa poškoduje.
 • ZALOGA
  verižica je na voljo samo ena in je na voljo takoj

Pri objavljenih slikah izdelkov in nato izdelkih v živo lahko pride do manjšega odstopanja v barvah zaradi svetlobe pri slikanju, obdelave slik in različnih barvah na zaslonih ekrana. Pri kolekcijah je lahko manjše odstopanje tudi v detajlih, saj je vsak izdelek izdelan ročno in je unikat.