Objavljeno v

Življenje je MAGIČNO!

Draga moja!

Začel se je poseben, čaroben in MAGIČEN mesec december. In ker si želim, da je tak tudi tvoj, je danes tukaj zate nova MAGIC kolekcija, ki pa je mnogo več kot samo to!

Kako in zakaj je nastala?
Vse se zgodi z razlogom in tako en večer med pospravljanjem po ustvarjalni delavnici in med vsemi potrebnimi in nepotrebnimi orodji najdem nekaj posebnega, nekaj kar je takoj naredilo KLIK v moji glavi. »JA, to je to!« sem si rekla. Po veliko preizkušnjah in zavrženih kosih, je tako nastala nova kolekcija, ki je nekaj drugačnega in predstavlja mene kot celoto.

Zakaj celoto? V življenju se tako meni, kot tudi tebi dogajajo različne stvari, različne situacije, različni vzponi in padci, a na koncu smo VEDNO vsi zmagovalci. Tudi, če je pot do zmage zelo težka, se nam na koncu vse skupaj sestavi v celoto. Kajti, ko najdeš samega sebe in ko v to celoto združiš svojo preteklost, sedanjost in prihodnost, nastane nekaj magičnega. Dolgo časa v to nisem verjela niti sama, a se mi je letos po zelo turbulentnem letu vse postavilo na svoje mesto in za zaključek tega čudovitega leta, je nastala nova kolekcija Magic, ki predstavlja prav to.

Zakaj ime MAGIC?
Ob pogledu na zaključene unikatne kose sem začutila neverjetno energijo in vibracijo. V meni se je zgodilo nekaj posebnega, nekaj kar se mi ni še NIKOLI! Želelo me je dobesedno raznesti! Resnično! A vsa ta energija in vibracija je imela močno sporočilo, novo ime za kolekcijo – in to je MAGIC kolekcija.

Kaj predstavlja kolekcija Magic?
Kolekcija Magic je sestavljena iz dveh polkrogov, ki se prekrivata in sta obrnjena drug proti drugem, ter se tako povežeta v celoto. Spodnji enobarven – črn ali rjav polkrog, predstavlja tvojo preteklost, ki je ne moreš več spremeniti, ostaja taka kot je in prav zaradi nje, si danes to kar si in tukaj kjer si! A v tem trenutku lahko spremeniš tvojo sedanjost in prihodnost, kot si želiš sama in bo zapisana v»žarečem« Magic silver in Magic gold polkrogu.

Za katero barvo polkroga se odločiti?

V726_Unikatna-verizica-magic-unikatni-nakit-myunikat-crna-zlata

Magic Gold (zlata) predstavlja sijočo sedanjost in prihodnost, ki ti daje moč, modrost, razumevanje in izobilje. Je barva uspeha, dosežkov in zmagoslavja. Barva bogastva in statusa. Povezana je z blaginjo, razkošjem, kakovostjo, ugledom, prefinjenostjo in eleganco. Zlata je povezana z moško energijo in močjo Sonca, v primerjavi s srebrno, ki je povezana z žensko energijo in Luno.

Zlata barva dodaja bogastvo in toplino, vsemu s čimer se poveže. Osvetljuje in povečuje druge stvari okoli sebe. Je optimistična in pozitivna. Na najvišji ravni je zlata barva povezana z višjimi ideali, modrostjo, razumevanjem in razsvetljenjem. Zlata barva je topla barva, ki je lahko sijoča, svetleča in srečna, pa tudi dolgočasna, tiha in tradicionalna. Svetlejši odtenki zlate vzbudijo zanimanje s svojo briljantnostjo, temnejši odtenki pa z globino, toplino in intenzivnostjo.

V727_Unikatna-verizica-magic-unikatni-nakit-myunikat-crna-srebrna-a

Magic Silver (srebrna) je barva svetlobe in refleksije. Je zelo vsestranska, saj je sijoča in sodobna po eni strani, ter mikavna in elegantna na drugi. Povezana je s prestižem in bogastvom. Videti je glamurozna in vrača ravnovesje ter stabilnost, tako v moči kot duhovni energiji. Ima ženstveno energijo, je čustvena, občutljiva in skrivnostna, a hkrati blagodejna, pomirjujoča in očiščevalna.

Z vidika psihologije barv, srebrna barva signalizira čas za razmislek in spremembo smeri, saj osvetljuje pot naprej, v prihodnost. Pomaga pri čiščenju in sproščanju duševnih, fizičnih in čustvenih vprašanj in blokad, saj odpira nova vrata.

POMEMBNO! Ko izbiraš svojo barvno kombinacijo VEDNO glej na to katere barve ti pristajajo in na katere barvne kombinacije jo boš nosila, saj bo le tako postala pika na i tvojemu stylingu v prihajajočih prazničnih dneh.

Zakaj je kolekcija MAGIC tako posebna?
Ker je preprosta, a unikatna in privablja poglede mnogih. Na njej izstopa bleščeč polkrog, ki sam od sebe govori, da si želi življenja, da si želi novih dogodivščin,..

…in ker vem, da si to želiš tudi TI, si svojo izberi >TUKAJ<

p.s. Te zanika kdo od znanih in uspešnih oseb jo že nosi? Razkrivam ti > tukaj < v novem blogu brez zavor.

Bodi unikatno in unikatna.
Objem, tvoja Tjaša