Objavljeno v

Styling – Black & Red

Nizke temperature so še vedno tukaj, zato so tudi pletenine še vedno del mene. V zimskem času jih res obožujem in nosim najraje, take in drugačne, na tak ali drugačen način. Del mojega  stylinga so prav vsak dan, odvisno od razpoloženja in situacije pa izbiram tudi barve.  Današnja barvna kombinacija je sicer zelo priljubljena, a ne pri meni. Je ena izmed tistih, v kateri me ne vidiš prav pogosto, saj rdeča ni moja barva oz. moram res imeti dan, da jo imam na sebi.

Kombiniranje oblačil
Največkrat med seboj kombiniram – daljšo tuniko, pod njo tudi daljši enobarven puli, za hlače pa izberem debelejše pajkice, hlačne nogavice ali oprijete jeans hlače. Za čevlje običajno zberem kar črne nizke gležnjarje, saj tekanje okoli v visokih petah (sploh v snegu) ni najbolj enostavno. (Ja, tudi pri oblačenju se rada počutim svobodno.)

Ko pa kombiniraš svoja oblačila, se moraš vedno vprašati kaj želiš na sebi izpostaviti in kaj skriti, temu primerno izbiraš tudi vse modne dodatke, ki jih vključiš zraven. Sama sem v današnjem stylingu izbrala moj unikaten nakit in črn, preprost pas z rožico – da razdelim tuniko na dva dela in tako ustvarim razgibanost.

Unikaten nakit
Pri nakitu je pomembno, da ne pretiravamo in da nimamo vsega preveč. Za zraven sem izbrala viseče uhane, prstan in verižico na daljši ketnci z manjšim obeskom, saj sem tako ustvarila manjšo igrivost v stylingu, hkrati pa ga povezala v celoto.

Daljša verižica je tako super dodatek, če nosiš pulije ali daljše tunike, ki nimajo ekstremno velikega izreza, saj popestri celoten tvoj styling, za piko na i pa dodaš še prstan ali uhančke.

Verižice, ki so narejene na podoben način in so daljše, so del pastelne kolekcije in jih najdeš >> tukaj <<. Če pa bi želela imeti v kakšni drugi barvni kombinaciji, kakšno drugačno obliko, pa ti jo izdelam po naročilu.

Tjasa_07  Tjasa_05

Tjasa_04

Tjasa_02

Isti nakit sem uporabila tudi pri tem stylingu…

myunikat_styling

Črne pajkice – h&m
Rdeč, siv pulover/tunika in črn puli – Two way
Črno gležnjarji – Tom Tailor
Unikaten nakit – Myunikat

Za moje nohte poskrbijo punce iz Nillandia – dežela lepote
Foto: by me – osebni arhiv

PREVERI >> Kako tudi v hladnih dneh zasijati v barvah? Klik, klik >>TUKAJ<<