Objavljeno v

Želje in sanje so zato, da jih uresničiš!

Vsi, ampak res vsi, imamo ŽELJE in SANJE. Ampak koliko je vmes tistih pravih, ki si jih res močno in iz srca želiš, ter si zanje pripravljena tudi kaj narediti, ne da samo ostanejo na tvoji WISH listi? Kaj praviš?

Sama sem ena izmed tistih, ki za svoje želje in sanje naredim zelo veliko, samo da jih uresničim, včasih hitreje, včasih malo kasneje, saj je vmes treba prehoditi še nekaj drugih stopnic, da lahko pridem do svojih želja in ciljev.

To je bil šele začetek
Vse skupaj se je tako začelo eno leto nazaj, ko sem si za svoje delo močno želela imeti novo in meni zelo pomembno orodje, a sem se pustila prepričati, da je zanj škoda denarja in da tega ne potrebujem. Priznam, da takrat nisem bila tako POGUMNA in ODLOČNA, kot sem danes in zato je tudi bilo, tako kot je bilo – a danes vidim, da je bilo vse to z razlogom.

En TRENUTEK je dovolj, da obudiš svoje skrite in malo pozabljene želje
Za nekaj časa je bila ta želja pospravljena v predal pod kup papirja in je čakala na lepši jutri. Amapak sem se lani decembra po ne vem koliko bi, ne bi, bi, ne bi, odločila, da se bom nagradila, za izjemno uspešno leto in sem si tako za nagrado kupila profesionalen LC Extruder (to je orodje, s katerim iz Fimo mase delaš kačice). Pred tem sem poskusila že vse možne, a mi ni nobeden odgovarjal, ko pa sem dobila v roke LC Extruder od Lucy Clay, sem se »tepla« po glavi, ZAKAJ si ga nisem kupila že prej in zakaj sem investirala v vse ostale, veliko cenejše. Več o mojih izkušnjah o Extruderjih, o plusih in minusih le teh, bom zapisala v kratkem, v novi objavi.

ODLOČILA sem se!
Veliko navdušenje nad LC Extruderjem, pa je ponovno oživelo tudi mojo VELIKO željo za LC Slicer in ker je bila ta z dneva v dan večja, sem se odločila, da bo to moj naslednji večji nakup. Ampak kot vedno sem bila tudi tokrat na preizkušnji. Pregledala in preučila sem vse in ko je padla odločitev, da ga kupim, jih ni bilo več na zalogi. Super, kaj pa zdaj.

Izvedela sem, da prihaja nov model in da bo potrebno nanj počakati približno 3 tedne, pa sem si rekla vredu, če sem bila toliko časa brez, bom pa še malo. V tem času pa je moja želja postala še večja in še bolj sem bila prepričana, da si ga res želim in da je to res to. Tako sem pretekli teden končno oddala naročilo in po enem tednu je k meni prispel težko pričakovani paket.

Pričakovanje poštarja pa še nikoli ni bilo tako veliko in komaj sem čakala na klic, da grem lahko po paket. In končno, pripel je!!! Joj, občutki so bili res neverjetni, počutila sem se kot mali otrok, ki dobi težko pričakovano igračo. Se še spomniš, kdaj si se TI nazadnje počutila tako? Pri meni je trajalo eno leto, da sem si to željo uresničila in vredno je bilo iti čez celotno pot, saj danes točno vem, zakaj imam vse to – ker sem tega VREDNA in si to resnično ZASLUŽIM!

V paketu pa je bilo vse to…

LC-slicer_LC-extruder-Lucy-clay-tools3

… in sledil je moj najljubši del – sestavljanje! Tako pa zgleda vse skupaj! Jaz sem NAVDUŠENA in PRESEREČNA! Kako se bo obnesel v praksi pa sporočim, čez nekaj mesecev, ko ga dobro preizkusim. Prvi občutki in prvi testi pa so nad pričakovanji.

LC-slicer_LC-extruder-Lucy-clay-tools

LC-slicer_LC-extruder-Lucy-clay-tools1

LC-slicer_LC-extruder-Lucy-clay-tools2

In še moje današnje sporočilo TEBI…
Ko si nekaj MOČNO želiš, NIKOLI ne obupaj, tudi če ti drugi pravijo, da tega ne potrebuješ in da si tega ne zaslužiš! VEDNO poslušaj samo sebe, VEDNO samo ti veš, kaj si želiš in kaj te osrečuje! Ker to, kar osrečuje mene, ni nujno, da osrečuje tudi tebe in tako je pri vseh nas.

Najti moraš svojo strast, svoje sanje, svoje cilje in naj te ne bo nikoli strah NEUSPEHA, to je samo ena stopnička višje do tvojih ciljev in sanj. In še nekaj, VREDNA si VELIKO in še mnogo več kot si sploh predstavljaš, zato si zaslužiš vse! Izgovor, da ni denarja, da to ti ne moreš, da to ni zate… to NE obstaja! Ko enkrat iz SRCA verjameš v to, da imaš lahko vse to, se ti to tudi uresniči!

Sama sebi sem to že tolikokrat dokazala, da je vse to res resnično! In ne, ne prihajam iz premožne družine, da bi imela vse na dosegu rok in da bi mi bilo vse dano. Prav VSE je rezultat mojega trdega dela, med katerim je tudi ogromno, ogromno odpovedovanj – a vse to, za uresničitev ciljev in sanj. Torej, če vse to zmorem jaz, zmoreš tudi TI!

Bodi unikatno in unikatna.
Objem, tvoja Tjaša

p.s. Kako je, če vstaneš z levo nogo, a dan (pre)živiš na obeh?

>> TUKAJ << je 6 POMEMBNIH korakov, ki so mene pripeljali do cilja


Dodaj odgovor

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.