Objavljeno v

DOVOLJ je, da verjameš vase!

Ponedeljek 13. marec 2017. Maribor. Delavnica od Iris Mishly (več >> tukaj <<). Pavza = telefon + e-maili. Ja, točno tako se je začelo.

Preberem prvega, preberem drugega, preberem tretjega,… in grem še enkrat na prvega, ga berem, ga gledam in meni nič jasno. Bila sem v šoku. Nekaj minut in tisoč različnih občutkov. Noro, a hkrati tako čudovito.

Najprej so se mi po glavi motala vprašala, s čim sem si to zaslužila in kaj sem takega naredila, saj je vse to kar počnem popolnoma samoumevno. Pa je temu res tako? Ne! Nisem se zavedala in še danes kdaj pozabim na to, da je lahko prav moja vztrajnost, moja pot z vzponi in padci, moje izkušnje, moje znanje,… oz. celotna moja zgodba, NAVDIH mnogim.

Pot skozi mojo preobrazbo, ko sem iz gosenice postajala metulj, pa je spremljala tudi Poslovna Boginja Špelca Morojna. A priznam, da si niti v sanjah nisem predstavljala, da se v ozadju to dogaja in da tako tiho bdi nad mano.

Vsak začetek je težak

Najina skupna pot se je začela eno leto nazaj, ko mi je s pogovorom ena na ena, prvič pošteno zamajala tla pod nogami, a hkrati streznila mojo glavo. Res je, takrat nekaj dni nisem vedela zase, a danes sem ji za vse to neizmerno hvaležna, saj se je v tistem trenutku zame začelo novo življenje. Več v zapisu >> tukaj<<

En korak naprej in tri nazaj,
tako nekako je šlo, ko sem se lansko leto borila sama s sabo. In čeprav sem bila velikokrat na robu obupa, sem si vedno poiskala rešitev, da sem lahko priplezala nazaj. Od vsega pa mi je bilo najtežje to, da tiste prave opore nisem našla v svojih najbližjih, saj me preprosto niso razumeli. Za večino sem bila čudna, za nekatere sem to še danes, a sedaj mi je to že popolnoma vseeno, saj vem da sem jaz dovolj, da lahko uspem. Skozi mojo pot osebne rasti, sem tako odkrila kaj mi odgovarja in kako si lahko pomagam, da iz svojega življenja »brišem« vse kar mi ne odgovarja.

Po DOLGI poti je prišla je potrditev, da delam PRAVE stvari

prav s tem posebnim sporočilom, ki sem ga 13. marca prejela od Špelce. Končno sem se začela zavedati, da sem tudi jaz ena izmed tistih, ki lahko pomagam spreminjati svet, korak za korakom. Z največjim veseljem sem se tako odzvala na njeno povabilo za 4. Slovensko podjetniško video transformacijo – Upaj si uspeti in se tako pridružila vsem ostalim Bodispremembovcem, ki smo sledili svojemu srcu in danes vsak na svoj način pišemo svojo zgodbo o uspehu.

Čeprav sem se vsega tega zelo veselila, pa me je bilo po drugi strani tudi zelo strah. Stopiti pred kamero in odgovarjati na vprašanja je bil zame vedno največji in najtežji izziv, ampak šla sem preko sebe in si rekla DOVOLJ je. Ko sem naredila ta korak, je strah čudežno izginil in tako sem samo še uživala.

Bila sem iskrena, tako kot v vseh mojih zapisih, povedala sem točno tisto, kar sem čutila in kar je meni pomagalo na moji poti do uspeha. Z mojo zgodbo pa želim tebi in svetu sporočiti, da lahko preskočiš prav VSE ovire, ki so ti poslane na pot, tudi tiste, ki so priložnost, da spoznaš pravo verzijo SEBE! Zavedam se, da lahko prav ta moja zgodba nekomu spremeni življenje, mogoče tudi tebi.

>> TUKAJ << si poglej in poslušaj moje sporočilo TEBI!

Tjasa-Vodeb-myunikat_Spelca-Morojna

Tjasa_myunikat

Kaj sem se skozi to izkušnjo naučila in kaj svetujem TEBI?

Če še nisi in si tudi TI želiš priti do svojega uspeha je pomembno, da NIKOLI ne obupaš, tudi takrat ne, ko ti je najtežje. Delaj, hodi in se uči vsak dan, ne glede na vse. Če pride trenutek, ko ne veš kako naprej, se lahko obrneš tudi name, dala ti bom nasvet, a rešitev boš morala najti sama, saj tudi jaz nimam čarobne palčke, ki bi lahko v trenutku spremenila vse.

Vsak izmed nas ima svojo preteklost, svoje ovire in svoje vzorce, zato je delo na sebi res delo, delo, delo. Na poti so in bodo vedno ovire, ampak prav vse so take, ki jih lahko preskočiš in greš pogumno naprej. Včasih je treba iti samo malo večkrat po zalet, ampak na koncu vseeno uspe.

POMEMNO! Tudi, če bo večina proti tebi, ter bo v tebi in tvojem delu iskala napake, moraš vedeti, da nekje obstaja nekdo, ki te opazuje in v tebi vidi VELIKO, VELIKO več kot si sploh lahko predstavljaš in misliš, zato NIKOLI NE OBUPAJ!

Bodi unikatno in unikatna.
Objem, tvoja Tjaša

p.s. JA, to je noro! Samo en trenutek, ena beseda ali en človek TI spremeni življenje za VEDNO! 

>> TUKAJ << si preberi kako…